SalesWijs
uw bedrijf is onze missie

Saleswijs is een organisatie die is ontstaan vanuit de behoefte van ondernemingen om te kunnen groeien zonder van de Core business af te wijken.

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van duurzame oplossingen. Saleswijs verzorgt verkooptrainingen verricht marktonderzoek en vertegenwoordigt bedrijven die energiebesparende oplossingen voor de particuliere en zakelijke markt aanbieden.

'Waarom ; VERDUURZAMEN IS NU en alle bedrijven willen deze groeiende markt bedienen.

Bijvoorbeeld; een kleiner installatiebedrijf voor zonneboilers heeft geen tijd om zich bezig te houden met het groeiplan van de organisatie. Omdat alle tijd en energie in de Cor business gaat zitten 'het installeren van zonneboilers'. Dit installatiebedrijf zal ondanks de goede mond op mond reclame de vaktechnische kennis en die perfecte service een paar jaar later geen bestaansrecht meer hebben.

Om wat voor reden;

De concurrentie kan hetzelfde product tegen een lagere prijs aanbieden. En kan dit product nog sneller leveren ook.

Wij zorgen ervoor dat u organisatie sterk en professioneel vertegenwoordigt naar buiten zal treden. Met de markt mee zal groeien. En dat u zich kunt blijven focussen op het leveren van een top product met die perfecte service.

Hoe doen we dat; GOEDE MARKETING EN HEEL VEEL VERKOOP.

Uw Bedrijf Is Onze Missie

De aarde is onze toekomst.